Γεννήθηκε στην Μόρφου και έζησε στη Λευκωσία. Αποφάσισε να σπουδάσει Διεύθυνση Ξενοδοχείων στο Λονδίνο, όπου και γνώρισε το κρασί και άρχισε να παρακολουθεί σεμινάρια του Court of Master Sommeliers. Απόκτησε την εμπειρία του Οινοχόου δουλεύοντας με τον Nico Ladenis στο βραβευμένο Michelin Chez Nico στο Pimlico.
Στην Κύπρο, αναπτύσσει την καριέρα του στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία, Είναι κριτής οίνων στην Κύπρο και το εξωτερικό και εκπαιδεύει επαγγελματίες και οινόφιλους, Υπήρξε μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Κύπρου και είναι Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Οινοχόων από το 2008, όπου φέτος διοργανώνει τον ASI Contests of Europe and Africa Cyprus 2021. Από το 2003 αρθρογραφεί για το κρασί.